settings.tab.title.demo

Webshop

Hvordan betaler jeg?


Når du køber et produkt hos Europe Class Denmark, kan du vælge mellem 2 typer betalinger. 1. Manuel Betaling 2. Kortbetlaing (paypal) Når på bestiller noget hos ECD modtager du en bekræftelse på dit køb, i denne bekræftelse står der hvor du skal overføre pengene hen. HUSK! Når du betiller en vare hos os står der et ordrenummer, dette ordre nummer bedes du henvise din overførelse til, ved brug af manuel betaling.
Hvorfor kan jeg ikke købe "Efterårs medlemskab"


"Sejlere der ikke har deltaget i rang 3 og 4 eller andre ECD arrangementer i foråret og henover sommeren, kan købe et efterårsmedlemskab. Medlemskabet er gyldigt fra august. Medlemskabet giver adgang til at deltage i rangliste stævner og ECD træningslejre fra august og resten af året. Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i de internationale mesterskaber." Rettere sagt kan Etferårs medlemskab kun købes fra d. 1. August og gælder til d. 1. Januar og kan kun købes af nye sejlere og giver ikke adgang til Internationale Stævner (JEM, VM og JNOM)
SKAL jeg oprette en Paypal konto?


Det korte svar er Ja! og Nej! for det skifter alt efter om det er medlemskab eller en træninglejr. Under køb af medlemskab vil du blive mødt med Denne skærm: På denne skærm bliver du ikke mødt med knappen "Betalt med Kort" Derfor er du nød til at lave en paypal konto. Grunden til dette er ikke ECD's valg men af sikkerhed mæssige årsager, fra Paypals side. Medlemskaber købt på Europe Class Denmark opdateres Automastisk efter første køb. Ved Afmelding af medlemskab gives der ikke Refusion. For afmelding af Medlemskab skriv til Peter-mogensen@outlook.dk Ved køb af et "fysisk" Produkt kan der betales uden en Pay-Pal Konto: Ved køb uden Pay-pal konto brug knappen "Betal med Betalingskort" (denne knap vises kun ved "ikke Medlemskab" Produkter)
Hvordan afmelder jeg et medlemskab?


Ved Afmelding af medlemskab gives der ikke Refusion. For afmelding af Medlemskab skriv til Peter-mogensen@outlook.dk
Er Pay-Pal & ECD Sikkert?


Pay-Pal er er et Krybteret PSP (Payment Service Provider) svarende til NETS. PayPal hjælper med at beskytte dine betalingskortoplysninger med brancheførende systemer til sikkerhed og bedrageribeskyttelse. Når du bruger PayPal, deles dine betalingsoplysninger ikke med forhandleren. EuropeClass.dk er HTTPS Godkendt! Når du går til et website, der anvender HTTPS (forbindelsessikkerhed), anvender websitets server et certifikat til at bevise websitets identitet til browsere (f.eks. Chrome). Alle kan oprette et certifikat, som udgiver sig for at repræsentere et hvilket som helst website. Chrome kræver, at websites anvender certifikater fra sikre organisationer for at gøre det lettere for dig at færdes sikkert på nettet.

Køb og Salg

Hvordan Fungere Køb og Salg?


Vi har lavet en video, om hvordan du kommer i gang

Kalender

Kan jeg tilføje en begivenhed i kalenderen til min egen kalender?


Ja! det kan du godt. 1. Klik på den begivenhed til vil tilføje til dine kalender. 2. klik på tilføj til min "Google kalender" Derefter åbner din kalender op og du kan tilføje begivenheden.
Kan jeg tilføje en begivenhed til min apple/outlook kalender


Har du spørgsmål der ikke er blevet besvaret?

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV