Livestreamning fra vandet i Kerteminde


ECD livestreamer sejladserne i Kerteminde. ECD tester et livestream koncept og du kan derfor følge med i sejladserne live på youtube. Der vil blive budt på fantastiske billeder og måske (forhåbentlig ikke) lidt sort skærm. Linket til youtube kommer her på siden i morgen kl 9.30.

Stay tuned!

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV