Dronevideo og beretning fra 18th Torbole Europe Meeting


Traditionen tro blev der sejlet Torbole Europe Meeting på Gardasøen i påsken med 90 europajoller til start. Gardasøen viste sig fra sin bedste side og leverede fuld sol samt den velkendte Garda luft med 8-10 m/s fra syd. Stævneledelsen fik afviklet alle sejladser i høj kvalitet.

Resultatlisten viste gode takter fra det danske holds side. Det var tæt i toppen hvor Valérian Lebrun fra Frankrig løb med sejren med 13 point, mens Emil Munch tog 2. pladsen med 14 point og Søren Johnsen 3. pladsen med 15 point. Hos kvinderne vandt Anna Munch over Anna Livbjerg, der tog 2. pladsen. Maria Ravn blev årets højdespringer og leverede en solid serie, der bragte hende op på en 3. plads.

Se resultaterne her.

Stævnet blev efterfulgt af fire dages intensiv træning, og med 35 deltagere fra fem forskellige nationer var der for alvor lagt op til træning med højt udbytte. Under kyndig ledelse af de fire trænere Christian Rindom, Jørgen Holm, Søren Johnsen og Anna Livbjerg forløb lejren over al forventning, Sejlerne blev sat sammen i små træningsgrupper på 8-9 sejlere fordelt efter niveau. Træningsdagene gav en unik mulighed for at spare med sejlere fra andre nationer og skabe nye venskaber.

Træningen blev fordelt på fire fokusområder, som i år var boathandling, trim, taktik og lænseteknik. Desuden var et særligt fokus for dette års træningslejr forberedelse til dette års VM, der sejles på Gardasøen i juli måned. Der var et tætpakket program med træning fra 9-17 hver dag, så der var rig mulighed for at fordybe sig i et fokusområde. Alle kunne efterfølgende tage hjem - godt brugte og med en masse ny viden.

28 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV