Information om udtagelse til de internationale

Udtagelse af Landshold til de Internationale stævner 2013 Kære Sejlere og forældre. Når det endelige resultat foreligger efter søndagens sejlads i Kerteminde bliver den endelige rangliste beregnet. Når den foreligger, vil ECD gerne invitere sejlere og forældre til informationsmøde hvor landsholdet til VM, JEM og NM bliver offentliggjort. I vil få informationer om trænere til de enkelte stævner, program for det enkelte stævne inkl. træning, budget, landsholdstøj og endelig skal vi have valgt holdledere til de tre stævner. ECD har købt ekstra pladser således at Danmark kan stille fuldt hold i Sønderborg. Det betyder, at der er 15 drenge og 15 piger til både VM og JEM plus den plads som den regerende verdensmester - Anna Livbjerg - har. Der planlægges 3 træningsdage før JEM i Brest, idet stedet byder på store udfordringer med tidevand og strøm. Det vil give vore sejlere de bedste muligheder for forberedelse. Sted og tidspunkt for informationsmødet i Kerteminde offentliggøres på søndag. Jeg forventer at det bliver ca. kl. 18.30 og varer en times tid. Sejlerhilsen Jens Smedegaard

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV