Der sker meget i Kaløvig

Der sker meget i Kalø Vig i den kommende periode. Få et overblik her: Ice Camp og Ice Cup den 24-25 febuar og 3-4 marts: Årets første træningsweekend i Kaløvig er Ice Camp den 25-26. februar, hvor Kraftcentertræner Finn Jensen og Jørgen Holm vil banke rusten godt og grundigt af. Vi har inviteret sejlere fra de øvrige skandinaviske lande og håber på at de også glæder sig til at møde nogle af de bedste og mest motivere sejlere i Danmark. Vi satser på at vandet ikke er stift. Skulle det ske, får du naturligvis besked. Hvem er inviteret. Storjollesejlere (E-joller og Laser). Der vil til Ice Camp og Ice Cup også være optier og Zoom-sejlere på sejlcenteret, men vi har god plads til alle. Program Fredag den 24. Februar. KL 17: Fra dette tidspunkt kan du ankomme og indkvartere. Trænerne vil være til stede. Du har spist hjemmefra eller undervejs, men vi serverer lidt aftensnack. Lørdag den 25. Februar. KL. 8:00 Morgenmad for sejlere der overnatter Kl. 9:30 Morgenbriefing med et rundstykke og en kop kaffe/te til alle. (Også eventuelle forældre.) Kl. 11:00 Alle er rigget til og omklædte. Vi slutter antagelig dagen når det bliver mørkt. Søndag den 26. Februar. KL. 8:00 Morgenmad for de som overnatter. Kl. 9:30 Morgenbriefing med et rundstykke og en kop kaffe/te til alle. Kl. 16:00 ca Slut på træningsweekenden. Økonomi. Træning: Hvis du er medlem af et Kraftcenter skal du ikke betale for træningen. Alle andre betaler kr. 200,- Fortæring. For sejlere der overnatter koster komplet fortæring kr. 200,- Andre skal betale kr. 70,- for to gange frokost og boller/kakao. Overnatning. Der kan overnattes i dobbeltværelser med to sejlere i hvert værelse. Du bedes selv medbringe sengelinned til den udleverede dyne og hovedpude. Pris kr. 150/sejler/nat. Tilmelding på http://www.kblsail.dk/Ungdom/St%C3%A6vner/Ice-Cup%202012/Camp%20prior%20to%20IceCup Har du spørgsmål kontakt venligst Finn Beton 4068 4734 eller Michael Vogelius 4073 2725 Nærmere info følger på træningsweekend den 11-12. Marts. DS Tune Up den 16-18 marts. Invitation kommer antagelig på mandag Torm UGP den 18-19 maj 2012. Kaløvig er vært for dette GP, men vi har besluttet at forsøge med at indbyde alle ungdomssejlere til sejlerfest torsdag den 16 maj. "Burgere, Bar og Band" og måske lidt sent i seng. Gode ideer velkomne, men vi satser på at nogle af vore sejlere vil involveres i planlægningen. Fredag Tune-Up til Rang IV, hvor vi lægger en bane ud og varmer op til stævnet i weekenden. Nærmere information følger, men du må gerne lægge informationen i kalenderen.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV