Danmark vinder VM Guld

Tobias Hemdorf sikrede i dag Danmark guld ved VM på Comosøen. Efter en lidt svingende start, der var præget af meget ustabile vejrforhold, satte Tobias turbo på i de sidste tre dage af stævnet og sikrer sig på suveræn og i overbevisende stil en flot guldmedalje. Tobias kunne have sejlet ind før sidste sejlads, men valgte at gennemføre alligevel. Og i vanlig stil sluttede Tobias af med en prik i sidste sejlads og det var så iøvrigt den tredie prik af tre mulige på dagen. Et stort tillykke til Tobias med den suveræne præstation. Hos pigerne skulle vi igennem en nærmest nervepirrende afslutning hvor kampen stod mellem Silvia Zennaro fra Italien og Anna Livbjerg fra Danmark. Før sidste sejlads lå guldet hos Anna, men Silvia vandt sidste sejlads foran Anna og så stod de lige. Det betød at man skulle tælle første pladser for at finde en vinder, og da Silvia havde fire første pladser mod Anna's to, så løb Silvia med guldet, mens Anna måtte "nøjes" med sølv. Måske lige ærgeligt her kun et par timer efter afslutningen, men når støvet har lagt sig, så er sølv ved VM i sig selv en helt igennem fantastisk præstation. Også et meget stort tillykke til Anna. Mere nyt følger snart. Bedste sejlerhilsner fra en glad formand, Michael

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV