Stenungsund

De danske sejlere viste endnu engang gang i begyndelsen af april flaget ved det traditionsrige stævne i Stenungssund, hvor ca 10 danske sejlere havde taget turen op til den svenske skærgård. Stævnet bød på høj sol og god vind om lørdagen, mens sejladserne om søndagen blev aflyst på grund af manglende vind. Hos drengene viste Tobias Hemdorf endnu engang klasse med tre prikker i lørdagens sejladser. På grund af det store antal deltagere sejlede drengene i to puljer, og trods den suveræne præstation af Tobias, så måtte han dele førstepladsen med en svensk sejler, Albin Gipperth, som i sin pulje havde leveret samme imponerende serie. Hos pigerne viste rutinerede Anna Livbjerg endnu engang, at man sagtens kan sejle Europa jolle selv om man har passeret de 20 !!! - Anna vandt i vanlig stil og henviste de øvrige sejlere til sekundære placeringer. Michael

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV